fodboldtrøjer

sociale medier var rasende efterArsenal kom ind i kampen mod Tottenham i stort behov for enFodboldtrøjer Til Børn, Køb Fodboldtrøjer, Køb Fodboldtrøjermen i stedet blev gunners fodboldtrøjer med tryk størstedelen af ​​bolden


Arsenal kom ind i kampen mod Tottenham i stort behov for en sejr for at lette noget af presset på Arteta.

Men i stedet blev Gunners sat i sværd med Son og Kane, der scorede for at påføre endnu et vanskeligt nederlag.

Fans på sociale medier var rasende efter kampen, hvor mange ventede deres raseri over Arsenal -hierarkiet og Arteta for hans beslutninger fodboldtrøjer til børn.

Thomas Partey kom også ind for kritik. Ghana-landmanden humpede af banen i opbygningen til Kanes mål, hvor Arteta var i gang med processen.

Nogle mener, at Arsenal burde fyre den kæmpende spanier efter deres værste start på en Premier League-sæson nogensinde Køb fodboldtrøjer. 13 point fra 11 kampe indtil videre er bestemt ikke godt nok køb fodboldtrøjer.

Det hævdes, at hele klubben står bag deres tidligere midtbanespiller, fra hierarkiet af ejerskabet til det spillende hold.

Arteta beskrives som et langsigtet projekt for Arsenal, og at de ikke er en klub, der ønsker at blive ved med at skifte manager, som Chelsea og Manchester United har gjort i de seneste år.

Og det ser ud til, at selvom resultaterne er dårlige, vil han være der lidt endnu.

I mellemtiden, efter at have talt efter kampen, beklagede Arteta sin sides mangel på at komme på scoret mod Tottenham - på trods af at han havde størstedelen af ​​bolden.